

“Vanilinio pipiro” skonių puokštė
Dovilė pati jauniausia mūsų lektorė , tačiau restorano virtuvėje sukasi jau daugiau nei 10 metų. Jos svajonė būti šefe išsipildė gana greitai, taip leisdama atrasti tiek daug kūrybos. Dovilė į klausimą “Ar svajojau apie savo restoraną?” atsako: “Žinoma! Kaip ir kiekvienas žingeidus darbuotojas, troškau atsidurti savininko vietoje. Laikas virtuvėje bėgo nenumaldomai greitai, patirtis ir galimybės plėtė akiratį, skonio suvokimą, pateikimą. Kiekvienas svečias, užsakovas, renginio organizatorius vertė augti ir stieptis. Dabar esu restorano savininkė, kuri kas dieną auga ne tik kaip šefė, bet ir kaip verslininkė.
Ir žinote ką aš supratau? Man patinka ne tik kurti patiekalus, vadovauti virtuvei, derinti renginius, dar viena mano stiprioji savybė ir siekiamybė edukuoti ir mokyti. Skleisti maisto kultūrą, mokyti prisijaukinti skirtingus maisto produktus ir atrasti produktų galimybes bei skonį Nekantriai laukiu susitiko su Jumis ir galimybės papasakoti apie savo sukauptą meilę maistui”.
Ar žinote kodėl virtuvės šefai dėvi aukštas baltas kepures?
Ar nors kartą ragavote marinuotų ar džiovintų kiaušinių? Beje, juos pasigaminti galite patys. Ir dar daug įvairiausių dalykų mums papasakos Dovilė.
Jei kiltų klausimų, rašykite info@senjorupasaulis.lt arba skambinkite 868221800 (Vida) |